top of page

Referenciák

Miért válassza Ön is a Green Decket?

Nálunk a minőség garantált! WPC burkolataink a legjobb minőségű bambusz és műanyagkompozit anyagból készülnek. Szinte hihetetlen termékeink időtállósága, és minősége.

Elképesztő időtállóság

Termékeink a legextrémebb körülményeket is kibírják. Megfelelő kivitelezés mellett, sosem fog repedezni, és emellett piszok egyszerűen karbantarthatja, mivel a Green Deck WPC tartós, és időjárásálló. A gyártás során történő szigorú szelektálás, és magasfokú szakértelem miatt sokkal jobb minőségű bambuszfa alapú WPC termékeket tudunk előállítani.

Gondos előállítás

Nálunk minden szál WPC a legnagyobb figyelemmel, szakértelemmel lett előállítva.

A gyártás során újtahasznosított műanyagot és bambuszfa örleményt használnak, így környezetbarát terméknek minősül. Termékünk 60% kiváló minőségű bambusz és 40% válogatott műanyag örleményből készül. 

Minősége ezért is sokkal kiemelkedőbb a többi WPC burkolathoz képest. 

Tökéletes Anyag

A mi termékeink szöges ellentétjei a jelenlegi piac által kínált silány minőségű WPC termékeknek. A kiváló minőségű bambusz, és műanyagkompozit kombinációja tökéletes egyensúlyt teremt a természetes bambuszfa és a strapabíró műanyag tulajdonságai között. Ez a kombináció eredményezi a kiváló minőségű, tartós, és időjárásálló Green Deck teraszburkolatot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu.

+36 30 698 9054 | +36 30 548 0330

  • Facebook
  • Instagram
bc3.png

Köszönjük! Mihamarabb válaszolunk.

bottom of page