top of page

Szállítás

A WPC burkolatot házhoz is szállítjuk Önnek, amennyiben szeretné. Budapest és vonzáskörzetében a szállítás díja kb. 35.000.-ft. Vidékre gyűjtő fuvarral történik a szállítás, egyedi ár alapján, a mennyiségtől és távolságtól függően. Termékeinket a fizetést követően tudjuk kiszállítani.

Reklamáció intézése

Sérülten vagy hiányosan érkezett csomagokkal és termékekkel kapcsolatos reklamáció:

  • Ha a csomag kinyitása nélkül is biztosra vehető a termék sérülése vagy hiánya, a futár jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni a sérülésről. Ezt a problémát kérjük a lehető legrövidebb időn belül jelezni, valamint a jegyzőkönyv másolatát is kérnénk e-mailben elküldeni részünkre.

  • Az átvett csomagok tartalmát kérjük átvétel után leellenőrizni. Amennyiben sérülten vagy hiányosan érkezett a megrendelt termék, haladéktalanul kérjük jelezni a problémát e-mail címünkre, mely info@wpc-teraszburkolatok.hu  A hiba leírásán túl a sérült darabokról és a csomagolásról is kérnénk fotókat, ha ez megoldható, e-mailben.

  • A bejelentést 1-2 munkanapon belül írásban visszaigazoljuk, a sérült vagy hiányos alkatrészt a fent leírt folyamat után a lehető leggyorsabban igyekszünk pótolni vagy cserélni.

  • A hibás terméket vagy alkatrészt a fent leírt folyamat után a lehető leggyorsabban igyekszünk pótolni vagy cserélni. Ennek várható idejéről értesítjük a vásárlót is. Törekszünk arra, hogy lehetőség szerint 15 napon belül orvosoljuk a problémát, ez azonban a termékek alkatrészellátásától függően hosszabb idő is lehet esetenként.

  • A jótállási igény a vásárlás alkalmával kapott számla/nyugta vagy jótállási jegy eredetijének vagy másolatának bemutatásával érvényesíthető.

Fizetés

- Készpénzes fizetés irodánkban
- Utánvét

- Átutalás

bottom of page